V.v.E. Adviesdiensten

Teamwork verzorgt Adviesdiensten voor Verenigingen van Eigenaren.

Een veel voorkomend fenomeen, die vereniging die bestuurd wordt door leden / bewoners. Na verloop van tijd moeten enkelen er voor de velen een hoop tijd instoppen om aan alle regels van een vereniging te voldoen. Vaak gebeurt dat met gedrevenheid en de beste intenties. Leden verwachten gewoon dat alles netjes geregeld is en wordt. Op termijn wordt het een last die minder makkelijk te dragen is. Dan wordt het tijd om een oplossing te zoeken. In eerste instantie wordt dat bij de overige leden gezocht. Kies een nieuw bestuur. Maar lang niet ieder lid is even bereid zijn aandacht en tijd als bestuurslid in de vereniging te stoppen. Dan wordt het tijd om een andere oplossing te zoeken. Bij voorbeeld door middel van de diensten van een externe leverancier op het gebied van bestuur en beheer.

Teamwork verzorgt Adviesdiensten voor bestuur en beheer. Daarmee neemt Teamwork een belangrijk deel van de uitvoerende taken over van het bestuur  van de vereniging, zodat het zittende bestuur bijna moeiteloos de verplichtingen van de vereniging kan blijven nakomen. We doen dit op basis van, ‘doe wat er gedaan moet worden’, vanuit onze no-nonsens cultuur altijd ‘to the point’. Onze ervaring leert ons dat dat altijd de beste resultaten oplevert.

Bent u in zo’n situatie beland dat het allemaal te veel wordt en is er onder uw leden geen oplossing voor te vinden?

Dan wilt u een beroep doen op een externe partij om de vereniging voort te laten bestaan met deugdelijk beheer en bestuur? Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en voorstel daartoe.

Volg ons op Flexpertise
Link to our Facebook Page
Link to our Linkedin Page
Link to our Twitter Page