ICT Resources

U wilt meegaan met de ICT evolutie. Daarin wilt u zelf de regie behouden. Om alle wensen en ideeën gedaan te krijgen heeft u extra handen nodig. Maar niet voor eeuwig. TeamWork kent als geen ander de tijdelijk behoefte van ICT expertise, die na het project weer vertrekken kan. U kunt het beste op de lange termijn investeren in expertise die blijvend met Uw business moet mee evolueren. Daarom heeft Teamwork Flexpertise in het leven geroepen. De nieuwe marktplaats waar u uw vraag kunt plaatsen en, managed of niet, in aanraking komt met voor u belangrijke expertise waar u tijdelijk gebruik van maakt.

En Flex nemen we serieus bij Flexpertise. Bij Flexpertise vind u ook specialisten die zich per uur, dagdeel of dag verhuren. Voor een periode vast te leggen, maar zonder dat dit full time moet zijn. Dat kan natuurlijk wel, maar is niet altijd handig als het gaat om de economische belangen tijdens projecten goed in de hand te houden. Flexpertise maakt het u mogelijk uw kosten te beheren, uit te smeren over een langere verdien periode, zodat u wel uw projecten van de grond krijgt, zonder dat u om financiële redenen het van te voren moet afblazen. Uw organisatie plukt de vruchten als uw project gewoon wel plaatsvindt. Immers was u op het project gekomen ter verbetering van uw organisatie, waaronder meestal ook financiële voordeel aspecten naar de toekomst kijkend een rol spelen.

Meten is weten. Ga naar Flexpertise.nl en plaats uw vacature en opdrachten. Kies een basis waarop u dit wilt doen en zie hoe u vlot inzichtelijk krijgt wat uw mogelijkheden zijn. Bel of mail ons gerust voor meer informatie!

Flexpertise.nl

Volg ons op Flexpertise
Link to our Facebook Page
Link to our Linkedin Page
Link to our Twitter Page