Missie

Bij TeamWork is ICT hoofdzaak. Bijblijven, Filteren wat belangrijk is, Spiegelen, Coachen tot succes, Bewaken, Monitoren, Ontwikkelen, Prikkelen. Onze fantasie wordt élke dag geprikkeld met de snel toenemende mogelijkheden van ICT en de toepasbaarheid daarvan bij onze klanten.

Als de economie niet meezit, is het nog belangrijker kosten te managen zonder in te moeten boeten op productiviteit, resultaat, kwantiteit en kwaliteit. Dat is ook niet nodig als de voortschrijdende  toepasbaarheid van ICT constant tegen de organisatie aangehouden wordt.

TeamWork heeft tot missie te informeren, mogelijk te maken, te implementeren en te onderhouden, wat belangrijk is voor haar klanten op het gehele brede draagvlak wat ICT in zich heeft. Dat doen we met plezier, humor en vooral gedrevenheid. Wij stimuleren de besluitvaardigheid, die nodig is om momentum niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Gaan we er voor? Of niet? Wij vinden het belangrijk altijd waarom-vraagstukken op te werpen. Waarom doen we het niet zo.. En prikkelen dan de fantasie om dat zo mogelijk te maken met ICT. Bij onzelf en bij onze klanten. Dat houd ons scherp.

Volg ons op Flexpertise
Link to our Facebook Page
Link to our Linkedin Page
Link to our Twitter Page